Companii

Immoeast mai are 181 ha in orase iar un roman trebuie sa le gaseasca o intrebuintare

08.04.2010, 23:11 19

Fondul austriac de investitii Immoeast, cel mai mare proprietarde birouri din Bucuresti si unul dintre primii proprietari demalluri din tara, mai detine pe piata locala si un portofoliu deterenuri cu o suprafata totala de 181 de hectare, potrivit datelortransmise ZF de catre reprezentantii Immoeast.

Austriecii sunt astfel si printre cei mai mari proprietari deterenuri destinate unor proiecte imobiliare, exceptand loturileagricole sau padurile, alaturi de companii precum Avrig 35 sauGTC.

"Portofoliul de dezvoltare, excluzand aici cladirile dejafinalizate si operationale, cuprinde peste 181 hectare de terennedezvoltat, din care 21 de hectare sunt planificate pentrudezvoltare de retail, 130 de hectare pentru logistica, 22 hectarepentru rezidentiale si 7,3 hectare pentru birouri", au precizatoficialii Immoeast, fond care controleaza pe piata locala unportofoliu imobiliar de aproape un miliard de euro.

Austriecii au desemnat un roman pe pozitia de director dedezvoltare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO