Companii

Italienii de la GP Sofa vor să crească de şase ori producţia de canapele la Satu Mare

Italienii de la GP Sofa vor să crească de şase ori...

Autor: Laurentiu Cotu

27.02.2017, 00:06 1160

Compania mizează în 2017 pe o cifră de afaceri de 52 milioane de euro, mai mult cu 24% faţă de anul trecut, pe fondul dublării capacităţii de producţie.

Producătorul de mobilier GP Sofa din Satu Mare, controlat de omul de afaceri italian Giuseppe Pavone, estimează că va ajunge pană în 2019 la o capacitate de producţie de 6.000 de canapele pe zi, de şase ori mai mult decat producţia actuală.

GP Sofa se află în topul celor mai mari exportatori de mobilă de pe piaţa locală, alături de Aramis Invest, Italsofa, Taparo, Plimob, Sortilemn sau Ecolor.

"În luna martie, după transferul activităţii în noua fabrică, producţia noastră se va dubla, iar pană în 2019 vom atinge o capacitate de producţie de 6.000 de canapele pe zi. Am finalizat brevetarea pentru întreaga gama de produse, care se vor fabrica în noua unitate de producţie GP Sofa de la Satu Mare", a declarat pentru ZF Transil­va­nia Attila Sarkadi, marketing manager al companiei GP Sofa din Satu Mare.

Italienii vor finaliza în acest an o nouă fabrică, dezvoltată pe o suprafaţă totală de 60.000 de metri pătraţi, în cadrul parcului industrial din Satu Mare, aflat în administrarea municipalităţii Satu Mare. GP Sofa a investit anul trecut 13 milioane de euro în construirea noii unităţi de producţie şi în tehnologie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO