Companii

Iulius Mall Iaşi a rămas fără supermarket. G’Market a închis unitatea de la parter

 Iulius Mall Iaşi a rămas fără supermarket. G’Market a închis unitatea de la parter

Autor: Cristi Moga

28.07.2011, 17:41 2303
Cel mai vechi mall din afaraBucureştiului, proiectul Iulius Mall din Iaşi, deţinut de omul deafaceri Iulian Dascălu, a rămas temporar fără supermarket, după cecompania Gimrom Holding a închis ieri unitatea pe care o opera laparterul supermarketului.

"De ieri, 27 iulie 2011, supermarketul G'Market a închis unitateape care o avea la parterul Iulius Mall Iaşi. Pe locul acestuia,urmează să se deschidă, în perioada imediat următoare, unsupermarket al unui operator important. Pentru moment, larugămintea operatorului, nu putem face public numele retaileruluirespectiv", au declarat reprezentanţii Iulius Group.


În celelalte proiecte ale companiei deţinute de omul de afaceriIulian Dascălu, în Timişoara, Cluj şi Suceava, mallurile au dreptancoră de food câte un hipermarket Auchan, reţea care va deschideun magazin şi în cadrul proiectului Palas din Iaşi, aflat înconstrucţie.
G'Market este parte a grupuluiFIBA din Turcia, care mai deţine pe plan local şi compania AnchorGrup, dezvoltatorul primelor două malluri din Bucureşti - BucureştiMall şi Plaza România - în care de altfel sunt operaţionale şisupermarketuri G'Market.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO