Companii

Luchi Georgescu a urcat la 5 mil. euro investiţiile în hotelurile Favorit şi Melodia din Venus. „În afară de modernizarea acestor două hoteluri nu mă interesează să fac alte investiţii în turism.“

Luchi Georgescu, controlează şi producătorul de mezeluri Meda Prod 98, şi producătorul de vinuri Vincon

Luchi Georgescu, controlează şi producătorul de mezeluri Meda Prod 98, şi producătorul de vinuri Vincon

Autor: Mirabela Tiron

06.04.2017, 00:06 1906
Antreprenoarea Luchi Geor­gescu, care deţine două hote­luri în staţiunea Venus de pe lito­ralul românesc, va finaliza în mai investiţia de 1,2 mili­oane de euro în renovarea a 131 de camere ale hotelului Favorit.

„Camerele renovate sunt de trei stele, începem şi modernizarea tronsonului II de camere, pe care doar le-am întreţinut în ultimii 14 ani. Acum schimbăm tot, gresie, mobilă, uşi, lifturi. Deschidem hotelul Favorit la 1 iunie, iar hotelul Melodia va fi deschis la 1 mai. Deja am început angajările, avem pe sezon 150 de oameni. Cele două ho­teluri au avut anul trecut o cifră de afaceri de aproape 1,5 milioane de euro“, a spus pentru ZF Luchi Georgescu, care controlează şi producătorul de mezeluri Meda Prod 98 şi producătorul de vinuri Vincon.

Banii pentru modernizarea hotelului Favorit provin doar din surse proprii.

Venus, o staţiune preferată de familiile cu copii, are cea mai lată plajă (300 de metri lă­ţime) de pe litoralul românesc. În sudul li­to­­ralului, majoritatea hotelurilor care fun­cţio­nează în prezent au fost construite îna­inte de ’90, cumpărate de oa­meni de afaceri şi renovate ulterior.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO