Companii

Pall-Ex România vrea să crească de trei ori volumul de marfă transportat în cinci ani

Pall-Ex România vrea să crească de trei ori volumul de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete, Bogdan Alecu

03.10.2016, 00:06 384
Compania de transport şi logistică Pall-Ex România a avut în primul semestru un avans al veniturilor de peste 30% faţă de perioada similară a anului trecut, astfel că jucătorul se îndreaptă către un nou an de creştere a businessului, arată calculele ZF făcute pe baza datelor furnizate de companie.
 
În primul trimestru, compania a avut vânzări mai mari cu 45%, iar creşterea a continuat şi în trimestrul al doilea, când Pall-Ex a consemnat un avans de 32% al veniturilor.
 
„Suntem ancoraţi direct în consum, piaţa continuă să crească, prin urmare suntem puţin înaintea bugetului. Distribuim mărfuri în principal de la producători naţionali care au nevoie de distribuţie şi marfă de la retaileri. Estimăm o creştere de 40% (a veniturilor - n. red.) pe tot anul 2016. În trimestrul al doilea veniturile au cunoscut o creştere de 34% faţă de trimestrul doi din 2015“, a declarat Danor Ionescu, CEO al companiei. El explică faptul că datorită efortului forţei de vânzări compania a reuşit să atingă şi chiar să depăşească obiectivele bugetate în primul semestru. „Creşterea volumului a depăşit creşterea bugetată cu 7%“, a continuat managerul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO