Companii

Producătorul de medicamente Infomed Fluids, cu o fabrică în Bucureşti, s-a apropiat de 200 mil. lei afaceri în 2022 după o creştere record de 38%. Şi profitul a avut un salt substanţial, ajungând la 15 mil. lei

Din portofoliul Infomed Fluids fac parte produse farmaceutice şi de uz spitalicesc produse pentru oftalmologie, dar şi medicamente pentru uz veterinar.

Din portofoliul Infomed Fluids fac parte produse farmaceutice şi de uz spitalicesc produse pentru oftalmologie, dar şi medicamente pentru uz veterinar.

Autor: Georgiana Mihalache

21.08.2023, 16:45 215

Rata de creştere din 2022 a cifrei de afaceri a fost cea mai bună din ultimul deceniu pentru producătorul de medicamente.

Infomed Fluids, un producător de talie medie din piaţa locală de medicamente, cu o fabrică în Bucureşti, a încheiat anul 2022 cu o creştere record a cifrei de afaceri, în comparaţie cu anii anteriori. Astfel, producătorul a raportat afaceri de 190 mil. lei în 2022, în creştere cu 38% faţă de anul trecut, după cum arată datele de la Ministerul de Finanţe.

La nivel de profit, compania a raportat 15,5 milioane de lei anul trecut, de la circa 500.000 de lei cu un an în urmă. Atât după cifra de afaceri, cât şi după profit, anul 2022 a fost cel mai bun pentru Infomed Fluids ca nivel de business. Compania angajează 365 de oameni, mai arată datele publice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO