Companii

Promovăm şi Bucureştiul cu ocazia finalei Europa League? Ce spune Ministerul Turismului

Promovăm şi Bucureştiul cu ocazia finalei Europa League? Ministerul Turismului: "Sperăm că primăria se va ocupa"

Autor: Mirabela Tiron

08.05.2012, 12:14 2126

Întrebaţi de ZF ce campanie sau acţiuni au fost demarate în vederea convingerii străinilor care vin la meci să revină în România, reprezentanţii Ministerului Turismului şi Dezvoltării au transmis că "în contextul dimensiunii şi importanţei evenimentului au intenţionat să realizeze acţiuni de promovare a României ca destinaţie turistică".

Oficialii ministerului au spus că au avut loc mai multe întâlniri cu organizatorii finalei de la Bucureşti (ultima a avut loc în data de 3 mai) în vederea realizării unor acţiuni de promovare a brandului turistic naţional, în timpul, precum şi la evenimentele conexe finalei.

"Însă, din cauza specificităţilor de organizare şi a regulilor impuse de UEFA (imposibilitatea utilizării spaţiilor oficiale de reclamă), acestea nu pot fi puse în practică. Sperăm că vor exista acţiuni de promovare a Bucureştiului, susţinute de autoritatea publică locală, implicată direct în organizarea evenimentului", au spus ei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO