Companii

Cum renaşte Eforie? Cererea de vacanţe este cu 27% mai mare pentru sezonul turistic din acest an. Eforie s-a dezvoltat în ultimii ani ca urmare a investiţiilor făcute de hotelierii din staţiune, reuşind să atragă tot mai mulţi turişti în zonă.

Hotelul Europa din Eforie Nord

Hotelul Europa din Eforie Nord

Autor: Miruna Diaconu

17.04.2024, 00:06 368

Cererea pentru pachetele de vacanţă în Eforie din acest sezon a crescut în ultima perioadă, astfel că oraşul ar putea înregistra o creştere a numărului de turişti în acest an, spune Robert Şerban, primarul oraşului Eforie, din care fac parte staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud.

Eforie a reuşit să crească constant în ulti­mii ani şi să atragă tot mai mulţi turişti. Anul acesta, sunt aş­tep­taţi şi turişti stră­ini. Consulatul Ono­ri­fic al Republicii Ka­zahstan la Constanţa a anunţat că circa 4.000 de turişti din Kazahstan vor ajun­ge anul acesta pe lito­ralul românesc, în spe­cial în Eforie.

În plin sezon esti­val, Eforie pri­meş­te circa 50.000 de turişti pe zi, esti­mea­ză Robert Şerban. În acest nu­măr sunt incluşi atât turiştii înregis­traţi, cât şi turiştii care se cazează în unităţile de cazare neclasificate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO