Retail&Agrobusiness

Companiile de distribuţie caută aproape 100 de oameni. Agenţii de vânzări, cei mai „vânaţi“

Companiile de distribuţie caută aproape 100 de oameni....

Autor: Mădălina Panaete

16.06.2017, 00:00 188
Companiile active în sectoarele de distribuţie de bunuri de larg consum caută în această perioadă aproape 100 de angajaţi pe posturi precum şoferi, agenţi de vânzări, manipulatori sau stivuitorişti, arată o analiză a ZF pe baza datelor de pe platformele de recrutare online.
 
Interbrands Marketing & Distribution a scos la concurs cele mai multe joburi. Compania are peste 1.800 de angajaţi. Distribuitorul, cu un portofoliu format din branduri ale unor jucători precum BAT, Henkel sau Nestlé, caută şoferi, reprezentanţi de vânzări în mai multe zone din ţară, merchandiseri, manipulatori de mărfuri, dar şi operatori PC. Pe platformele de recrutare online, compania are disponibile peste 30 de locuri de muncă.
 
Şi Macromex, companie controlată de Dan Minulescu, caută şoferi distribuitori, un reprezentant vânzări pentru divizia de îngheţată, dar şi un brand manager pentru brandul Edenia. Pe de altă parte, compania Aquila din Ploieşti caută agenţi de vânzări în mai multe judeţe din ţară, stivuitorişti, şoferi, gestionari, manipulatori marfă, director de vânzări pentru departamentul Wrigley în câteva judeţe, dar şi un web designer. Şi Licurici Impex din judeţul Bacău are disponibile locuri de muncă. În total, cei mai mari jucători din sectorul de distribuţie au peste 7.000 de salariaţi, iar cel mai mare angajator este grupul Aquila, care are însă şi activităţi de transport şi logistică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO