START-UP LA RAPORT

Tudor Iacob, de la NativeBox: La 27 de ani livrează mixuri de fructe către 1.000 de clienţi din ţară. „Vrem să ajungem la vânzări de 45.000 de euro anul acesta.“

5 iun 2017 Autor: Mihaela Pascari

Tudor Iacob, tânărul de 27 de ani care a lansat în urmă cu doi ani busi­nessul NativeBox, companie care li­vrează mixuri de fruc­te atât pen­tru an­­gajaţii din com­­pa­nii, cât şi la do­mi­ciliu, a ajuns la 1.000 de clienţi în toată ţara. Pentru anul a­ces­ta, ambiţia antre­pre­norului este de a vin­de produse în valoare de 45.000 de euro.
 
„Anul trecut s-a dovedit a fi un an bun pentru stadiul în care eram cu businessul. Am experimentat mult cu produsul, am testat canale de vânzări. Sigur, am făcut şi greşeli care ne-au ţinut în loc, însă am ajuns la o cifră de afaceri de 20.000 de euro“, spune Tudor Iacob, fondatorul brandului NativeBox.
 
Echipa NativeBox, formată din trei angajaţi, livrează mixuri de fructe către 1.000 de clienţi în toată ţara, iar fon­datorul spune că 15% din ei se întorc lu­nă de lună, iar numărul de clienţi noi creşte constant. „Produsele noastre sunt livrate în toată ţara în 12-24 de ore cu ajutorul companiilor de curierat. Avem clienţi B2B doar în Bucu­reşti şi la ei livrăm un produs de­dicat, însă vrem să îl extindem şi pen­tru compa­ni­ile din alte oraşe“, a mai spus fondatorul.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.06.2017

 
Cuvinte cheie:
clienti
, livrare
, fructe
, vanzari
, produse
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide