Sykes caută 100 de oameni pentru birourile din Cluj, Oradea şi Sibiu. Com­pania şi-a dublat numărul angajaţilor pe piaţa locală în ultimii patru ani, ajun­gând la un număr mediu de 1.120

19 iul 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Compania de servicii de externa­lizare în domeniul afacerilor (BPO) Sykes Entreprises Eastern Europe, parte a grupului american Sykes, caută în prezent peste 100 de oameni pentru biro­urile deţinute în Cluj-Napoca, Oradea şi Sibiu, potrivit site-ului Agen­ţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj.

Joburile disponibile sunt pentru funcţionari informaţii clienţi. Com­pania şi-a dublat numărul angajaţilor pe piaţa locală în ultimii patru ani, ajun­gând la un număr mediu de 1.120 de persoane la finalul anului trecut, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

În 2016, afacerile Sykes Entreprises East­ern Europe, compania care contro­lea­­ză brandul local Sykes, au ajuns la 89 mil. lei (19,8 mil. euro), în creştere cu 42% faţă de anul anterior, iar profitul net a trecut de 11 mil. lei (2,5 mil. euro), po­­­trivit Ministerului Finan­ţelor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.07.2017

 
Cuvinte cheie:
Sykes
, birouri
, angajari
, Cluj
, Oradea
, Sibiu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide