Companii

Trei medici ginecologi fac 5 mil. euro cu un spital privat în Constanţa. Marja de profit este de 10%

Trei medici ginecologi  fac 5 mil. euro cu un spital...

Autor: Mirabela Tiron

30.08.2017, 00:05 2416

Naşterile şi serviciile din domeniul ginecologiei sunt cele care aduc cele mai mari venituri pentru operatorii privaţi din sănătate, de aceea foarte mulţi jucători se orientează către acest sector.

Spitalul privat Euromaterna din Constanţa, specializat pe obstetrică-ginecologie, a ajuns la afaceri de 21,5 mil. lei (4,8 milioane de euro) anul trecut şi un profit net de 2,3 milioane de lei (520.000 euro), arată datele de pe site-ul Ministerului de Finanţe. 

Maternitatea privată, prima des­chisă în Dobrogea, este controlată de medicii gine­cologi Ioan Marius Ruşa (50%), Dan Mugurel Raica  (35%) şi Florian Dantes (15%). Ioan Marius Ruşa este medic primar pe obstetrică-gine­co­logie şi a fost în perioada 2000-2009 şef al sec­ţiei  de obste­trică-gine­co­logie din cadrul Spitalului Jude­ţean Cons­tanţa, iar din 2009 este directorul general şi preşe­din­tele consiliului de admi­nis­traţie al Euro­materna. Şi medicul gine­co­log Florian Danteş a lucrat la Spitalul Uni­ver­sitar CF Constanţa ca şef comparti­ment gine­cologie în perioada 2001-2009. Dan Mu­gurel Raica a fost membru în Consiliul Jude­ţean al Colegiului Me­dici­lor din judeţul Cons­tanţa. ZF nu i-a putut contacta pe fondatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO