Constructii & Imobiliare

Cushman & Wakefield Echinox îl promovează pe Ştefan Surcel la conducerea departamentului industrial

Cushman & Wakefield Echinox îl promovează pe Ştefan...

Autor: Cristina Bellu

01.04.2024, 10:15 117

Compania de consultanţă îmobiliară Cushman & Wakefield Echinox anunţă promovarea lui Ştefan Surcel în rolul de Head of Industrial Agency, poziţie din care va coordona activitatea departamentului industrial şi se va concentra pe dezvoltarea relaţiilor cu clienţii strategici, şi pe identificarea şi materializarea de noi oportunităţi de piaţă.

„Segmentul industrial este unul extrem de dinamic, şi raportat la toate celelalte segmente de piaţă, prezintă cele mai solide perspective de creştere.”, spune Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox.

Ştefan Surcel are o experienţă de peste 8 ani în domeniul imobiliar, din care ultimii 4 ani în cadrul companiei Cushman & Wakefield Echinox, unde a asistat clienţii cu o gamă extinsă de servicii: închiriere de proprietăţi logistice şi industriale, consultanţă pentru vânzarea/achiziţia de terenuri, due diligence.

Printre clienţii reprezentaţi de Ştefan Surcel se numără Sameday, Evofarm, Raben Logistic, Danfoss, Alloga Healthcare, Puratos Group, E-ON, Rehau.

„Departamentul nostru Industrial & Logistics s-a triplat în ultimii 4 ani, iar împreună cu colegii mei cred că avem contextul si premisele pentru a creşte în continuare şi pentru a ne consolida poziţia din piaţă.”, spune Ştefan Surcel, Head of Industrial Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

România are o piaţă logistică în plină dezvoltare, înregistrând în ultimii ani niveluri semnificative de livrări noi de proiecte, susţinute de o cerere sustenabilă şi în continua creştere, care s-a situat la o medie anuală de un milion de metri pătraţi în perioada 2020-2023, iar 2024 se anunţă un an foarte activ.

Departamentul de Industrial al Cushman & Wakefield Echinox, înfiinţat în urmă cu peste 20 ani, a fost implicat de-a lungul timpului în numeroase tranzacţii, intermediind în ultimii 4 ani ani contracte de închiriere de aproximativ 190.000 de metri pătraţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO