Constructii & Imobiliare

Palatul Ştirbey rămâne în posesia ”Bucharest Arena”

Palatul Ştirbey rămâne în posesia ”Bucharest Arena”

Autor: Mediafax

06.09.2016, 16:38 1732

Domeniul Ştirbey este proprietatea ”Bucharest Arena” din anul 2007 şi nu se mai află în portofoliul ”Regatta Imobiliare”, conform lui Dan Octavian Cociş, director general şi acţionar al ”Bucharest Arena”, care a anunţat că palatul nici n-ar fi fost vreodată de vânzare.

”Palatul şi parcul Ştirbey nu au fost niciodată scoase la vânzare, direct sau prin intermediul firmei Regatta sau al altei societăţi imobiliare. În această perioadă au existat acţionari ai societăţii, care şi-au vândut acţiunile deţinute la societate. De altfel, orice acţionar al societăţii are libertatea şi dreptul legal de a-şi înstrăina/ tranzacţiona acţiunile pe care le deţine. (...) În situaţia în care societatea va dori vreodată să vândă domeniul, această informaţie va fi anunţată prin reprezentantul legal, mai ales că palatul este monument istoric din Clasa A”, a transmis, pentru MEDIAFAX, reprezentantul SC ”Bucharest Arena” SA.

Eduard Mircea Uzunov, preşedintele Regatta Imobiliare, care săptămâna trecută a prezentat un catalog cu descrierea proprietăţii Ştirbey de pe malul lacului Buftea, a declarat pentru MEDIAFAX: ”A vinde o proprietate, a o pune pe piaţă poate să fie un lucru reversibil. Proprietarii de la Ştirbey, pentru că le merge foarte bine afacerea cu nunţi şi alte evenimente, după apariţia anunţului de vânzare în spaţiul public au hotărât să scoată domeniul de pe piaţă”.

Pe domeniul Ştirbey sunt organizate periodic evenimente, spaţiul fiind unul generos: domeniul este la o distanţă de 15 kilometri de Bucureşti, pe o suprafaţă de 24 de hectare de teren, are un lac în interior de 1,4 hectare, o deschidere spre Buftea de 300 metri şi un parc de 20 de hectare, cu arbori seculari.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO