Eveniment

Padure, Angst: Aceste masuri erau asteptate de mult de mediul privat

06.05.2010, 19:16 33

Stefan Padure, vicepresedintele producatorului de mezeluriAngst, sustine ca statul nu mai avea cum intretina pentru mult timpun aparat bugetar excesiv de umflat fara a lua masurile enuntate inurma cu scurt timp de presedintele Romaniei, Traian Basescu, si caaceste masuri erau asteptate de mediul privat.

"Statul ar trebui sa se comporte ca un agent economic si asa cumnoi (n.red.-agentii economici) nu am crescut preturile in ultimulan ci am redus costurile si numarul de angajati, asa trebuie safaca si statul. Acestea sunt masuri asteptate de mult si de departear fi fost mult mai rau pentru economie daca ar fi crescut TVA-ulsi cota unica", spune Stefan Padure, vicepresedinteleproducatorului de mezeluri Angst, unul dintre cei mai mariproducatori locali de mezeluri.

El a completat ca in prima faza se va vedea o scadere a consumuluiin urma aplicarii acestor masuri, dar cu toate acestea suntnecesare. "Ar trebui sa se gandeasca sa scada acum TVA-ul laanumite categorii de produse alimentare pentru a aduce mai multibani la buget", a mai spus Padure.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO