Eveniment

Un bancomat aflat la intrarea în CET Braşov a fost spart, paznicul a fost bătut de atacatori

Un bancomat aflat la intrarea în CET Braşov a fost spart, paznicul a fost bătut de atacatori
10.01.2011, 09:49 96

Un bancomat aflat la intrarea în CET Braşov a fost spart, lunidimineaţă, iar paznicul unităţii a fost bătut de atacatori, fiindtransportat la spital, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şefLiviu Naghi, a spus că incidentul este foarte asemănător cu celprodus în parcul industrial Carfil, în decembrie 2010, când a fostspart un bancomat.

Acesta a afirmat că jaful s-a petrecut în jurul orei 3.30,paznicul unităţii fiind atacat şi lovit cu o rangă de patru-cincipersoane care aveau cagule pe faţă.

Potrivit sursei citate, atacatorii au intrat în incintasocietăţii sărind gardul şi ajungând apoi în camera în care se aflabancomatul şi unde era şi paznicul.

"Cei patru-cinci indivizi l-au imobilizat pe paznic şi au tăiatcu un flex uşa bancomatului, de unde au sustras banii. Nu se ştieîncă suma care a fost furată. Acest lucru ne va fi comunicat debancă. Cert este că bancomatul a fost alimentat ultima datăvineri", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei JudeţeneBraşov. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO