Eveniment

Urmează iBanFirst/ZF Regional Business Summit, ediţia a treia, 24 aprilie, la Bucureşti: Cum se pot extinde companiile româneşti la nivel internaţional?

Johan Gabriels, iBanFirst: Extinderea în Bulgaria şi Ungaria poate fi un prim pas pentru ca antreprenorii români să îşi testeze potenţialul lor de expansiune internaţională ulterioară.

Johan Gabriels, iBanFirst: Extinderea în Bulgaria şi Ungaria poate fi un prim pas pentru ca antreprenorii români să îşi testeze potenţialul lor de expansiune internaţională ulterioară.

Autor: Răzvan Botea

01.04.2024, 10:00 79

Fintech-ul iBanFirst şi Ziarul Financiar organizează miercuri, 24 aprilie, cea de-a treia ediţie a evenimentului Regional Business Summit, în care jucători din piaţă şi investitori vor dezbate avantajele şi posibilităţile companiilor locale de a se extinde la nivel regional, european sau internaţional.

Antreprenorii români sunt mai îndrăzneţi să treacă graniţele acum decât erau în urmă cu 15-20 de ani, iar extinderea la nivel regional poate acţiona pe post de incubator pentru o creştere ulterioară la nivel global, au fost printre concluziile conferinţelor anterioare iBanFirst/ZF Regional Business Summit. Contextul economic de astăzi, în care regiunea României creşte cu un ritm mai bun decât creşte restul Europei, face terenul şi mai fertil pentru trecerea graniţelor cu businessul. Care sunt însă riscurile şi la ce trebuie să fie atenţi antreprenorii români când trec graniţele? La aceste întrebări cheie vor răspunde la ediţia aceasta, la fel ca la cele din anii trecuţi, antreprenori care şi-au extins businessurile în alte ţări şi au trăit experienţa.

„În acest context al tran­sfor­mărilor rapide, afacerile de succes ale zilei de mâine vor fi cele agile, adaptabile şi orientate spre viitor. Este misiunea noastră, prin inter­mediul acestui summit şi prin pers­pectivele care vor fi împărtăşite de către liderii industriei din regiune, să oferim companiilor din România noţiunile şi instrumentele de care au nevoie pentru a valorifica opor­tu­ni­tăţile globale. Extinderea în Bulgaria şi Ungaria poate fi un prim pas pentru ca acestea să îşi testeze po­ten­ţialul lor de expansiune interna­ţio­nală ulterioară“, spune Johan Gabriels, director regional pentru Europa de Sud-Est în cadrul iBanFirst, care va fi prezent la summit.

De asemenea, printre speakerii invitaţi se mai numărăr numără: Pierre Antoine Dusoulier, fondator şi director executiv al iBanFirst; Gabriela Beres (Puratos), Radu Georgescu (SeedBlink), Roxana Gureanu (Habau România), Andrei Ursulescu (Scandia Food), Maria Metz (NTT Data), Bogdan Colceriu (Frisbo) şi Iuliana Panescu (Premier Energy), reprezentând mediul de afaceri din România. Din Bulgaria, la eveniment vor participa Alexander Zahariev (SUNOTEC) şi Stoyan Valev (Grainstore). Daniel Nagy (Component Group) şi Benjamin Berényi (PastPay) vor împărtăşi insighturi despre industria Ungariei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO