Profesii

Accenture îl numeşte pe Gianrodolfo Tonielli la conducerea operaţiunilor companiei pe plan local

Gianrodolfo Tonielli

Gianrodolfo Tonielli

Autor: Cristina Bellu

04.05.2018, 10:59 407

Furnizorul de consultanţă în management, servicii de digitalizare, tehnologie şi procese operaţionale Accenture l-a numit Gianrodolfo Tonielli la conducerea operaţiunilor companiei pe plan local. El îl înlocuieşte pe Răzvan Pătrunoiu, care a ocupat poziţia de Country Managing Director în ultimii patru ani, timp în care compania s-a extins cu trei noi sedii în Timişoara, Iaşi şi Braşov, iar numărul angajaţilor a ajuns la 2.700.

“Avem multe oportunităţi de a ne dezvolta în continuare aici şi de a ne consolida capabilităţi esenţiale pentru a ne sprijini clienţii în transformarea lor digitală şi de business”, spune Tonielli.

Gianrodolfo Tonielli a deţinut numeroase funcţii de conducere în cadrul Accenture. Astfel, începând cu 2016, Gianrodolfo este Accenture Technology Lead pentru România, Cehia, Ungaria şi Slovacia, poziţie pe care o va menţine în continuare. El a avut o contribuţie semnificativă în dezvoltarea diviziei de Application Solutions în Europa Centrală şi a ocupat poziţia de Accenture Applications Outsourcing Solution Architect Lead pentru Italia, Europa Centrală şi Grecia.

Anterior, Tonielli a deţinut poziţia de Delivery Lead pentru grupul operaţional de clienţi ai Accenture din Comunicaţii, Media şi Tehnologie (CMT) şi a contribuit la deschiderea centrului de livrare CMT SAP din Milano. De asemenea, acesta are o experienţă vastă în administrarea proiectelor la scară largă, gestionând clienţi din diverse industrii şi regiuni din Europa, Orientul Mijlociu şi Rusia.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO