Profesii

Bărbaţii trecuţi de o anumită vârstă dau şi 1.000 de lei pe lună pentru înfrumuseţare

Autor: Cristina Bellu

10.10.2015, 00:00 15038

Industria serviciilor de înfrumuseţare rămâne în continuare o piaţă atractivă pentru cei care aleg să investească în acestă zonă, un factor decisiv în succesul unei afaceri de acest tip reprezentându-l amplasarea spaţiului în care se desfăşoară activitatea, este de părere Anca Maxim, proprietarea salonului de înfrumuseţare Maxim Salon.

În România, iniţiativele în materie de saloane de frumuseţe, cu servicii tot mai diversificate: coafură, masaj, cosmetică, solar, manichiură, devin tot mai numeroase.

O zonă aflată în expansiune este reprezentată de serviciile pentru bărbaţi, unde, valoarea bonului mediu ajunge la 200 de euro pe lună. "Valoarea bonului mediu pentru un client variază între 200 de euro pe lună, dacă ne referim la bărbaţi şi aproximativ 2.000 de lei pe lună, în cazul abonamentelor mai complexe pentru femei", a mai spus Anca Maxim.

Potrivit antreprenoarei, veniturile realizate în ultimii doi ani s-au ridicat la 60.000 de euro, estimarea pentru anul în curs fiind de 100.000 de euro, din care 60% profit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO