Proprietăţi

Gândul: Nu există bloc din Bucureşti unde să nu fie de vânzare un apartament

Gândul: Nu există bloc din Bucureşti unde să nu fie de vânzare un apartament

Autor: Ionuţ MORARIU

06.01.2011, 17:50 22

Un apartament din fiecare bloc din Capitală este de vânzare,scrie Gândul. Faţă de anii de boom imobiliar, preţurile au ajunsridicol de mici şi pragul de jos nu e atins.

Circa 23.500 de case din Capitală au fost puse în vânzare de-alungul anului care tocmai s-a încheaiat, potrivit datelor furnizatede portalul anunturiparticulari.ro.

"În Bucureşti există circa 900.000 de locuinţe, iar din 2005până în prezent, numărul unităţilor nou construite s-a cifrat lanumai aproximativ 30.000", spune pentru gândul Ion Cătuţoiu,directorul general al companiei de consultanţă imobiliară RealTime.

Astfel, un calcul simplu arată că, în fiecare scară de bloc, cuzece etaje şi 40 de apartamente, o locuinţă este de vânzare.Cumpărătorii sunt însă puţini, spun reprezentanţii agenţiilorimobiliare. Şi asta în pofida devalorizării constante aimobilelor.

Iar anunţurile de la începutul anului arată că mai există loc descădere. Vedeţi care sunt preţurile pentru apartamentele dinBucureşti pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO