ZF 24

Asigurarea obligatorie a locuintei, intre alegeri si amenzi: "Cum sa ma duc sa-i amendez si apoi sa ma astept sa ma mai aleaga?"

no title
17.03.2010, 15:14 38

Legea prevede ca din momentul in care vor intra in vanzareasigurarile obligatorii de locuinte, sa nu mai existe nicunproprietar de locuinta care sa nu detina o astfel de polita. In cazcontrar, va fi amendat de primarie. Asigurarile vor putea ficumparate din vara, dar primarii spun ca nici nu se gandesc sarecurga la amenzi.

"Cum sa ma duc sa-i amendez si apoi sa ma astept sa ma maialeaga, atunci cand ma voi duce sa le cer voturile?", se intreabaNicolae Pandea, primarul comunei Stefan cel Mare, din judetulCalarasi si reprezentant al Asociatiei Comunelor. Legea privindasigurarea obligatorie a locuintelor ar putea fi pusa in aplicareincepand cu 1 iulie, data la care Pool-ul de Asigurare impotrivaDezastrelor Naturale (PAID) ar trebui sa fie pregatit sa emitaaceste polite.

Cititi mai multe despre cum intampina "alesii" legea asigurarii obligatorii alocuintei pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO