ZF 24

Asigurarea obligatorie a locuintelor ar putea fi pusa in aplicare de la 1 iulie

17.03.2010, 14:09 19

Legea privind asigurarea obligatorie a locuintelor ar putea fipusa in aplicare de la 1 iulie, data pana la care societatea careva emite politele va fi pregatita sa emita si sa gestionezeasigurarile, iar contractul de reasigurare va fi incheiat, adeclarat directorul general PAID, Marius Bulugea, citat deMediafax Business.

"Nu este o data certa. Totul depinde de evolutia negocierilor cubrokerii de reasigurare si de momentul incheierii contractului cuPAID", a spus Bulugea, prezent la un seminar de specialitate.

Potrivit lui Bulugea, brokerii Willis, AON, Guy Carpenter, RFIBsi Stellar Re vor furniza, in perioada urmatoare, pretul estimatival contractului de reasigurare a Pool-ului de Asigurare ImpotrivaDezastrelor Naturale (PAID).

El a amintit ca, in prezent, cel mai important aspect alactivitatii societatii se refera la achizitionarea si realizareasistemului IT care va gestiona politele vandute si va generapermanent gradul de penetrare si furnizare a listelor persoanelorneasigurate. Cititi mai multe despre punerea in aplicare a legii asigurarii obligatorii alocuintelor pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO