ZF 24

Baneasa Investments: Nu am fost informati de PMB sau BM de oprirea lucrarilor de infrastructura

09.04.2009, 17:49 56

Baneasa Investments, care dezvolta proiectul Baneasa din nordul Capitalei, au declarat ca pana in prezent Primaria Bucuresti (PMB) si Banca Mondiala (BM) nu au informat compania privind o eventuala oprire a lucrarilor de infrastructura.

"Baneasa a fost obiectul mai multor actiuni de verificare legala din partea mai multor institutii implicate in procesul de dezvoltare, ca investitorii, institutii financiare, autoritati locale si de altele parti interesate in acest proiect. Atat cat putem cunoaste, investigatia DNA-ului nu are absolut nici o legatura cu lucrarile de infrastructura din Baneasa si deci in consecinta nu exista un rationament juridic care ar putea afecta incetarea oricarei activitati", a declarat pentru ZF Ionut Bodea, vicepresedintele de marketing al Baneasa Investments.

Compania pregateste in prezent o cerere oficiala adresata Primariei Capitalei pentru mai multe informatii legate de acest subiect.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO