ZF 24

Cum arata birourile celor mai populare site-uri de socializare - GALERIE FOTO

Cum arata birourile Facebook

Cum arata birourile celor mai populare site-uri de socializare

Autor: Adrian Voicu

29.03.2010, 21:04 192

Daca v-ati intrebat unde lucreaza angajatii celor mai importantesite-uri de socializare - Facebook, Twitter, YouTube, MySpace,Flickr si LikedIn - va oferim posibilitatea sa aruncati o privire,cu ajutorul TechXav.

1. Facebook

Cu peste 400 milioane de utilizatori inregistrati si peste 60milioane de postari zilnice, Facebook este considerat cel maiimportant site de socializare din lume, depasind rivalulMySpace.

Birourile, al caror design a fost realizat de Studio O+A, seafla in Palo Alto, California, SUA. Inainte de a trece la treaba,echipa care s-a ocupat de redesign-ul birourilor a intrebat pefiecare angajat cum doreste sa aiba biroul pentru a fi maiproductiv.

2. YouTube

Preluat de gigantul internet Google in noiembrie 2006 pentru 165miliarde dolari, YouTube este in prezent cel mai popular site devideosharing din lume. Sediul YouTube este situat in San Bruno,California, SUA.

3. MySpace

Sediu din Beverly Hills, California, SUA, este in aceeasicladire in care se afla proprietarul companiei, Fox InteractiveMedia (detinuta de News Corp).

4. Twitter

Twitter este cea mai importanta platforma de micro-blogging dinlume, cu peste 54 milioane de utilizatori.

5. Flickr

Preluat de Yahoo! in martie 2005, Flickr este unul dintre celemai importante site-uri de image sharing, cu peste 3,6 miliardeimagini postate in iunie 2009.

6. LinkedIn

Este un site de socializare adaptat mediului de business, acestafiind fondat in decembrie 2002 si fiind lansat in mai 2003.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO