ZF 24

Grupul Wizrom preia integral WizSalary

Grupul Wizrom preia integral WizSalary
08.07.2015, 12:09 427

Grupul Wizrom a finalizat achiziţia integrală a companiei WizSalary după preluarea cu cash a pachetului de 52% din titluri deţinut de alţi acţionari, conform unui anunţ al companiei.

“Grupul Wizrom controlează acum WizSalary 100% după achiziţia cu bani lichizi a 52% din acţiunile deţinute de ceilalţi acţionari”, potrivit reprezentanţilor Wizrom, care nu oferă alte detalii.

În urma tranzacţiei, Wizrom va integra WizSalary. Adrian Bodomoiu, managing director al grupului pe partea operaţională, va continua colaborarea cu Zemy Apfelbaum ca managing director de dezvoltare.

Clienţii Wizrom care utilizează soluţiile WizSalary vor avea acces la servicii ca şi până acum, în baza contractelor curente, de către aceeaşi echipă şi la acelaşi standard.

„Prin această achiziţie, Wizrom demonstrează că dispune de dorinţa şi resursele de a investi în dezvoltarea pe termen lung a soluţiilor care adresează o gamă în creştere de nevoi ale clienţilor. Am plăcerea de a anunţa numele noii noastre suite de business, WizOne, care adresează una dintre cele mai arzătoare nevoi în domeniul HR: creşterea nivelului de angajament al salariaţilor prin evaluarea cu acurateţe a performanţelor şi motivaţiilor lor de creştere”, a declarat Zohara Davidai, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Wizrom.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO