Un start-up pe zi

La 25 de ani speră să ajungă la 20.000 € cu o agenţie de bone în Cluj

24 ian 2016 Autor: Mihaela Pascari

Diana Tcaciuc, o antreprenoare de 25 de ani, a pus bazele agenţiei de bone Nanette din Cluj în urmă cu un an, iar brandul este administrat de firma Nanny Project SRL-D care a fost scutită de taxele de constituire a firmei, iar pentru anul acesta ţinteşte vânzări de circa 20.000 de euro.

„Ideea de afacere îmi venise acum un an de zile, în acea perioadă m-am documentat şi am încercat să găsesc argumente pro şi contra în ceea ce îmi propuneam să fac. Am studiat piaţa, concurenţa şi am cântărit bine decizia“, spune Diana Tcaciuc, fondatoarea şi managerul Nanette.

Activitatea firmei a început în urmă cu un an, iar investiţia iniţială  a fost formată din 1.000 de euro – bani provenţi din surse proprii-, un premiu de 2.000 de lei la un concurs de planuri de afaceri şi un laptop pe care îl primise cadou. „Visurile de antreprenor s-au confirmat atunci când am participat la concursul de planuri de afaceri. Încrederea acordată de antreprenori din juriu m-a convins că planul merită implementat în realitate, nu doar pe hârtie.“

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.01.2016

 
Cuvinte cheie:
start-up
, agentie de bone
, Cluj
, antreprenori
, Diana Tcaciu
, Nanette
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide