ZF 24

Surse: Vodafone anunta joi viteze de 21,6 Mbps pentru net mobil

Surse: Vodafone anunta joi viteze de 21,6 Mbps pentru net mobil
01.09.2009, 14:28 18

Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, va anunta joi - in cadrul unei conferinte de presa avand drept tema “unele dezvoltari in zona de mobile broadband”, majorarea vitezei de acces la internet la 21,6 Mbps pentru clientii din Bucuresti, au declarat pentru ZF surse apropiate companiei.

Vodafone a upgradat reteaua la HSPA+ in Bucuresti si va oferi din aceasta luna viteze de date mobile de pana la 21,6 Mbps pentru download si 5,7 Mbps pentru upload, in mai multe hotspoturi din capitala, au precizat sursele citate.

Vodafone a anuntat in aceasta dimineata ca va organiza joi o conferinta de presa, la care va realiza o demonstratie a noilor viteze si se vor oferi mai multe detalii despre disponibilitatea serviciilor mobile broadband 21.6 Mbps.

Vodafone lucreaza la upgradarea retelei de cateva luni si o lansare comerciala a serviciilor mobile broadband ar fi astfel de asteptat. Romania ar fi a doua tara din Vodafone Group care lanseaza vitezele de 21.6 Mbps, dupa Portugalia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO