ZF 24

Un activ al Nicolina Iasi a fost vandut cu 6,9 mil. euro

05.04.2007, 15:24 22

Nicolina Iasi a vandut Sectia Utilaje Terasiere catre firma Real Estate Development Iasi, pentru 6,89 milioane euro, cu 64% peste pretul de pornire, iar licitatia pentru celalalt activ scos la vanzare astazi, Fabrica de Utilaje de Constructii, ar putea fi reluata.

Firma a anulat licitatia, programata astazi, pentru vanzarea Fabricii Utilaje de Constructii, intrucat singurul ofertant - Trans Expedition Feroviar - a propus un pret mai mic decat nivelul de 11,09 milioane euro stabilit ca pret de pornire, a declarat directorul general al Nicolina Iasi, Mihai Barbulescu.

El a precizat ca licitatia pentru Sectia Utilaje Terasiere a fost adjudecata de catre Real Estate Development, la un pret de 6,89 milioane euro.

AVAS a anuntat, la jumatatea lunii martie, ca licitatiile de astazi reprezinta ultima tentativa de vanzare a activelor functionale ale societatii, iar in cazul unui esec, firma va intra in lichidare.

Astazi, vicepresedintele AVAS, Laszlo Gyerko, a precizat ca, in situatia in care unul dintre active a fost vandut, uzina nu va intra in procedura de lichidare voluntara.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO