ZF Live

Şi-a pornit afacerea cu bani de împrumut, iar acum vinde de 20 de milioane de euro. ”Vrem ca în trei ani să ajungem la un business de 50 de mil. de euro"

29.07.2014, 15:24 11311

Ziarul Financiar vă prezintă unele dintre cele mai importante momente din al doilea sezon al emisiunii ZF Live, difuzată pe Internet de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00. Al doilea sezon al emisiunii s-a încheiat pe data de 18 iulie, urmând să fie reluat din toamnă. Vedeţi aici înregistrările emisiunilor de la ZF Live.

Mihai Pătraşcu, proprietarului site-ului de e-commerce Evomag, a povestit la ZF Live cum şi-a pornit afacerea cu bani împrumutaţi şi cum a ajuns să vândă de 20 de milioane de euro pe an. 

Mihai Pătraşcu vinde 10% din Evomag

”Întotdeauna mi-am dorit să cresc, nu am ştiut neapărat în ce direcţie vom merge şi unde vom ajunge, dar cu siguranţă nu am visat atât de departe. Visul meu a fost să creez o companie cunoscută, care să rezolve o problemă a oamenilor, aceea a vânzării online de produse şi să o facă cât mai bine. Anul trecut am avut vânzări de 15 mil. euro, iar anul acesta ne-am bugetat undeva în jurul la 20 de mil. euro”, a spus Mihai Pătraşcu. 
 
Evomag, unul dintre principalii jucători în comerţul online, prezent pe piaţă de 9 ani, cu vânzări de peste 15 milioane de euro în 2013, fără credite la bănci, vrea să ajungă în trei ani la un business de 50 de milioane de euro, a declarat Mihai Pătraşcu, proprietar Evomag, la emisiunea ZF Live de luni, 28 aprilie.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO