ZF Transilvania

Farmec a deschis la Cluj-Napoca al cincilea magazin Gerovital din ţară. La cât se ridică investiţia companiei

Farmec a deschis la Cluj-Napoca al cincilea magazin...

Autor: Laurentiu Cotu

12.04.2017, 17:34 374

Producătorul român de cosmetice Farmec a deschis al cincilea magazin Gerovital de pe piaţa locală la Cluj-Napoca, în incinta centrului comecial Platinia, deţinut de familia Puşcaş. Noul magazin deschis de Farmec la Cluj are o suprafaţă de 40 mp, iar investiţia în proiectare, design şi amenajare se ridică la 240.000 de lei (peste 53.000 de euro).

Farmec deţine în prezent o reţea de cinci magazine Gerovital pe piaţa locală, 2 unităţi la Bucureşti şi câte o unitate la Constanţa, Craiova şi Cluj-Napoca. Compania mai deţine încă 8 magazine operate sub brandul Farmec în Cluj-Napoca, Timişoara, Arad, Târgu Mureş, Sibiu, Constanţa, Braşov şi Bucureşti. În stră­­ină­tate com­pa­nia a deschis, în colaborare cu partenerii locali 7 ma­gazine Gerovital, în Italia, Spania, Ungaria, Franţa şi Grecia, potrivit unor informaţii furnizate anterior de reprezentanţii Farmec.

’’Clujul a fost punctul nostru de plecare, iar de-a lungul anilor comunitatea locală ne-a susţinut mereu, iar acum avem un motiv în plus de a ne arăta aprecierea pentru toţi iubitorii brandului Gerovital, cea mai cunoascută marcă a companiei Farmec, la nivel naţional şi internaţional’’, a declarat Mircea Turdean, director general Farmec Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO