Farmec a deschis la Cluj-Napoca al cincilea magazin Gerovital din ţară. La cât se ridică investiţia companiei

12 apr 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul român de cosmetice Farmec a deschis al cincilea magazin Gerovital de pe piaţa locală la Cluj-Napoca, în incinta centrului comecial Platinia, deţinut de familia Puşcaş. Noul magazin deschis de Farmec la Cluj are o suprafaţă de 40 mp, iar investiţia în proiectare, design şi amenajare se ridică la 240.000 de lei (peste 53.000 de euro).

Farmec deţine în prezent o reţea de cinci magazine Gerovital pe piaţa locală, 2 unităţi la Bucureşti şi câte o unitate la Constanţa, Craiova şi Cluj-Napoca. Compania mai deţine încă 8 magazine operate sub brandul Farmec în Cluj-Napoca, Timişoara, Arad, Târgu Mureş, Sibiu, Constanţa, Braşov şi Bucureşti. În stră­­ină­tate com­pa­nia a deschis, în colaborare cu partenerii locali 7 ma­gazine Gerovital, în Italia, Spania, Ungaria, Franţa şi Grecia, potrivit unor informaţii furnizate anterior de reprezentanţii Farmec.

’’Clujul a fost punctul nostru de plecare, iar de-a lungul anilor comunitatea locală ne-a susţinut mereu, iar acum avem un motiv în plus de a ne arăta aprecierea pentru toţi iubitorii brandului Gerovital, cea mai cunoascută marcă a companiei Farmec, la nivel naţional şi internaţional’’, a declarat Mircea Turdean, director general Farmec Cluj.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
cluj napoca
, farmec
, deschidere
, magazin
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide