Ziarul de Duminică

În acest weekend la Cinema Studio: Vieţi la răscruce

În acest weekend la Cinema Studio: Vieţi la răscruce

Autor: Pop Ioan

06.04.2011, 13:31 80

Instituto Cervantes prezintă, de vineri, 8, până duminică, 10aprilie, mai multe filme reunite in cadrul sectiunii "Cine enconstrucción", care ajunge, anul acesta, la cea de-a cincea editie."Cine en construcción" este un proiect iniţiat de Festivalul de laSan Sebastián şi destinat promovarii producţiilor de debut şiexperimentale ale cineastilor din spatiul ibero-american.
Toate proiectiile vor avea loc la Cinema Studio (Bd. Magheru 29,Bucuresti). Biletele se vor găsi la casa de bilete acinematografului (10 lei preţ întreg sau abonamente pentru 4proiecţii la preţul de 28 lei).

PROGRAM

Vineri, 8 aprilie, ora 19.00

El árbol (Copacul)

Mexic-Spania, 2008

Regia: Carlos Serrano Azcona

Santiago se separă de familia sa. Judecatorul nu-i permite sa seapropie de sotia si copiii sai. In plus, ca o consecinta asepararii si a stilului sau de viata, se vede obligat sa lucreze inbarul unui prieten, de unde ulterior este concediat. Cele maiproaste zile incep cand trebuie sa infrunte realitatea de a seschimba sau de a muri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO