Afaceri de la zero

Recreerea unora, castiguri pentru alti

10.07.2000, 00:00 Autor: Cosmin Ghinea


Cifra de afaceri a serviciilor prestate populatiei a crescut cu 0,8% in primele patru luni ale anului 2000 fata de perioada similara a anului trecut, in principal datorita majorarii cifrei de afaceri la activitatile recreative (25,9%) si la spalarea, curatarea si vopsirea textilelor si blanurilor (3,8%), potrivit informatiilor prezentate recent de Comisia Nationala pentru Statistica (CNS).

Scaderi mai importante ale cifrei e afaceri s-au inregistrat la activitati ale agentilor de turism si asistena turistica (-21,1%) si la coafura si alte servicii de infrumusetare (-19,6%).

In luna aprilie, cifra de afaceri a activitatilor recreative a crescut cu 38,2% mai mult fata de luna aprilie 1999, in timp ce in sectorul agentiilor de turism si de asistenta tursitica a fost inregistrata o majorare cu 12,5% ma cifrei de afaceri comparativ cu perioada avuta in discutie din anul 1999. La nivelul lunii aprilie din activitatea de servicii de piata prestate populatiei a rezultat o cifra de afaceri cu 2,6% mai mica decat cea obtinuta in luna precedenta si cu 2,8% peste nivelul inregistrat in luna corespunzatoare.

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania