Anuarul de Business al Romaniei 2010

ZIARUL FINANCIAR ofera, pentru al V-lea an consecutiv, cel mai important instrument de informare pentru companii si investitori - Anuarul de business al Romaniei 2010 - Cei mai mari jucatori din economie.

Anuarul realizeaza o analiza amanuntita a celor mai importante industrii din Romania si prezinta adevaratii player-i de pe piata, "motoarele" economiei. Sunt prezentati primii 10 jucatori din peste 80 de domenii, adica aproape 800 de companii, cu urmatoarele date: cifra de afaceri, profitul net si numarul de angajati in ultimii 2 ani, directorul general, actionarii firmei.

Anuarul de business al Romaniei 2010 va cuprinde o analiza amanuntita a celor mai importante 80 de piete (exemplu: asigurari, banci, imobiliare, bere, zahar, retail, auto, leasing, avocatura etc.). Vor fi prezentati liderii care actioneaza in cele mai puternice companii din tara noastra, evolutia companiilor si o previziune pentru anul 2010.

De asemenea, Anuarul de business al Romaniei prezinta:
• segmentarea pietei pe principalele domenii
• prezentare si analiza pe fiecare domeniu in parte
• evolutii asteptate.


Pentru prima data de la lansare acesta prezinta informatii detaliate despre restructurarile facute de primii 10 angajatori de pe 80 de piete din Romania.
Primii 10 jucatori din fiecare domeniu sunt ierarhizati in functie de cifra de afaceri. Pentru acestia Anuarul de business al Romaniei prezinta date din anul 2009 si trimestrul I din 2010:
• cifra de afaceri
• profitul
• numarul de angajati
• primii cinci oameni din companie
• ultimii actionari

Anuarul de business al Romaniei 2010 creeaza o imagine de ansamblu, dar si de detaliu asupra intregii economii si contine date despre evolutia fiecarei piete si a principalelor companii, furnizand in acelasi timp informatii utile despre actualii sau potentialii competitori, clienti si furnizori de pe piata romaneasca

Anuarul de business al Romaniei este nelipsit din biroul oricarui om de afaceri sau al unui investitor, pentru ca il ajuta sa cunoasca piata/pietele, segmentul pe care actioneaza, partenerii, sa identifice corect oportunitatile din mediul de afaceri. Este practic oglinda economiei romanesti intr-o singura carte.

Comanda anuarul la pretul de 30 de lei.

Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.



AFACERI DE LA ZERO