Auto

Cehii de la Ramira au avut afaceri de 8,5 mil. euro la nouă luni, plus 33%

Cehii de la Ramira au avut afaceri de 8,5 mil. euro la...

Autor: Laurentiu Cotu

12.11.2015, 00:05 167
Producătorul de componente pentru industria auto Ramira din Baia Mare, preluat în urmă cu doi ani de cehii de la Chropynska Strojirna, a avut în primele nouă luni o cifră de afaceri de 8,5 mil. euro, mai mult cu 33% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Compania estimează că va încheia anul în curs cu afaceri totale de aproximativ 11 mil. euro.
 
„Factorii care au determinat evoluţia pozitivă a afacerilor companiei noastre au fost reorganizarea fluxului de producţie, creşterea numărului de angajaţi direct productivi, câştigarea unor noi clienţi, dar şi implementarea programului de urmărire a producţiei. Comparativ cu 2014, în acest an am înregistrat o creştere a cererii din partea clienţilor, iar pentru viitor sperăm într-o continuă dezvoltare a afacerilor noastre“, a declarat pentru ZF Transil­vania Heinrich Karl-Josef, director general şi preşedinte al consiliului de administraţie al companiei Ramira.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO