Compania de transport şi logistică DSV merge spre afaceri de 60 mil. euro: „Estimăm o creştere de 5-10% a afacerii în 2018“

12 sep 2018 Autor: Mădălina Panaete

Sergiu Iordache, managing director DSV Solutions:

„Ne concentrăm să găsim noi clienţi în sectoare care îşi continuă dezvoltarea şi în acest an, cum ar fi retail,
e-commerce, automotive - toate, domenii din care avem deja clienţi consacraţi şi experienţa acumulată este un avantaj“.

DSV Solutions, filiala locală a grupului danez de transport şi logistică DSV cu venituri de 10 mld. euro anual, şi-a bugetat pentru anul acesta o creştere de 5-10% a cifrei de afaceri, astfel că se îndreaptă spre un business de circa 60 mil. euro.

Anul trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 250 mil. lei ( circa 55 mil. euro), mai mare cu 11% în lei faţă de anul precedent.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.09.2018

 
Cuvinte cheie:
DSV
, afaceri
, crestere
, transport
, logistica
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide