Auto

Daniel Constantin, ministrul Mediului: „Programul Rabla va continua. Bugetul va fi mai consistent”

Daniel Constantin, ministrul Mediului: „Programul Rabla...

Autor: Roana Rotaru

26.01.2017, 21:09 445

Ministrul Mediului, Daniel Constantin, spune că programul Rabla, prin care românii pot beneficia de o primă de casare pentru achiziţia unui autovehicul nou, va continua şi în acest an şi cel mai probabil va demara în luna aprilie. Deocamdată nu a fost stabilit bugetul  Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), instituţia care finaţează programul RABLA, însă ministrul Mediului apreciază că acesta va fi mai „consistent” decât cel din 2016, un an în care bugetul alocat era de 220 mil. lei.

„Se vor continua programele Rabla, Casa Verde, programul de achiziţie a maşinilor electrice cu prize cu tot, dar şi altele. Programul Rabla va fi finanţat de AFM, rămâne să fie stabilit bugetul. Nu avem o estimare a bugetului, însă va fi mai consitent decât cel de  anul trecut. În programul de guvernare al PSD este estimat că 100.000 de cetăţeni vor benficia de acest program, însă atingerea acestei ţinte este condiţionată de bugetul AFM. Anul acesta sperăm ca în aprilie să pornească programul Rabla”, a spus ministrul Mediului în cadrul unei prime întâlniri cu jurnaliştii din acest mandat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO