Auto

Ipoteză în cazul spionajului industrial de la Renault: chinezii erau interesaţi de proiectele pentru maşini electrice ale grupului

Autor: Oncu Marius Gheorghe

07.01.2011, 16:06 22

Serviciile secrete franceze investighează o pistă chineză încazul de spionaj industrial de la grupul auto Renault, a scris,vineri, cotidianul Le Figaro, fără a cita surse, informeazăMediafaxBusiness.

"Renault suspectează implicarea unei părţi chineze, potrivitunor surse interne. Serviciile secrete franceze, care iau aceastăproblemă foarte în serios, au început o investigaţie care acordă oatenţie mai mare pistei chineze", a informat cotidianulfrancez.
Guvernul de la Paris a calificat, joi, drept "război economic"afacerea de spionaj industrial de la Renault care viza secrete aleproiectelor pentru maşini electrice ale grupului francez.

Renault a suspendat, luni, trei directori suspectaţi dedivulgarea de informaţii sensibile, după o anchetă internă care adurat mai multe luni. Citiţi mai multe pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO