Auto

Mai puţin de 10% din şoferi ştiu ce ulei au în motorul automobilului

Mai puţin de 10% din şoferi ştiu ce ulei au în motorul automobilului

Autor: Bogdan Alecu

11.06.2011, 11:46 702

Cercetările efectuate la nivel mondial de către Castrol auarătat că mai puţin de 10% din şoferi ştiu ce brand de lubrifianteste pus în automobilele lor în timpul vizitei la service, chiardacă schimbul de ulei poate ajunge şi la 40% din totalul facturiiîn ceea ce priveşte revizia.

Producătorul de lubrifianţi, a lansat un nou tip de ulei demotor, Castrol EDGE Professional, care este disponibil exclusivpentru service-urile francizate.

Castrol EDGE Professional este micro filtrat la nivelul cerut deproducătorii de automobile pentru prima umplere. Lubrifiantul oferăun strat mai puternic de ulei pentru toate tipurile de turaţii alemotorului şi îmbunătăţeşte eficientă acestuia, potrivit oficialilorCastrol, minimizând contactul metal-pe-metal şi reducând frecareaîntre suprafeţele motoarelor. Castrol EDGE Professional va firecomandat la nivel global de către Audi, BMW, Jaguar, Land Rover,MINI, SEAT, Skoda, Volvo şi Volkswagen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO