• Leu / EUR4.7621
  • Leu / GBP5.4436
  • Leu / USD4.2658
Auto

Reţeaua Bosch Car Service se alătură platformei online autoeconom.ro

Reţeaua Bosch Car Service se alătură platformei online autoeconom.ro

Bucureşti, 28 mai 2014: Reţeaua de service-uri auto Bosch Car Service şi platforma online www.autoeconom.ro au încheiat un parteneriat pentru a oferi serviciile Bosch Car Service şi în mediul online.

 

În acest moment, 12 service-uri auto din cele 80 de Bosch Car Service-uri din ţară pot fi găsite şi pe platforma www.autoeconom.ro. În următoarele 3 luni se preconizează ca numărul acestora să ajungă la 75.

 

“Bosch Automotive Aftermarket susţine iniţiativele antreprenoriale care vin în întâmpinarea nevoilor clienţilor şi conştientizează importanţa mediului online în deciziile de achiziţie ale  acestora. Parteneriatul dintre reţeaua Bosch Car Service şi platforma www.autoeconom.ro îşi propune să simplifice viaţa conducătorilor auto, accesul la serviciile de calitate fiind asigurat de cei 80 de parteneri ai reţelei. Prin acest parteneriat oferim clienţilor noştri o gamă completă de servicii specializate în unităţile de service autorizate. Atât divizia Automotive Aftermarket din cadrul Robert Bosch SRL, precum şi membrii organizaţiei Bosch Car Service susţin reputaţia solidă a brandului Bosch pe piaţă, prin activitatea susţinută şi calitatea ridicată asigurată în mod constant. Prin intermediul platformei autoeconom.ro punem la dispoziţia conducătorilor auto cunoştinţele de specialitate ale celui mai mare furnizor de echipamente originale pentru industria auto din lume şi calitate la cele mai înalte standarde”, a declarat Mircea Bela, director naţional de vânzări, divizia Automotive Aftermarket, Robert Bosch SRL.

 

Platforma www.autoeconom.ro s-a lansat în luna octombrie a anului trecut şi numără peste 120 de service-uri auto la nivel naţional. www.autoeconom.ro favorizează concurenţa între service-urile auto din România prin procesul transparent de trimitere a cererilor de ofertă şi primire a ofertelor, astfel încât proprietarii de maşini beneficiază de servicii de calitate şi preţuri competitive pentru reparaţiile de care au nevoie.

“Ne bucurăm enorm că la mai puţin de 6 luni de la lansarea platformei am reuşit să atragem alături de noi o reţea de service-uri auto de tradiţie ce oferă proprietarilor de autovehicule servicii de înaltă calitate şi dotări excepţionale în atelierele de reparaţii disponibile pe întreg teritoriul ţării”, a declarat Tudor Cioltea, director de dezvoltare al autoeconom.ro.

 

Acest pas consolidează misiunea autoeconom.ro, şi anume aceea de a oferi proprietarilor de autovehicule din România servicii de reparaţii şi întreţinere auto de înaltă calitate la preţuri competitive şi posibilitatea accesării acestora folosind o platformă online.

La fel ca peste tot în lume, firma Bosch îşi propune să ofere şi în România serviciile şi produsele sale de calitate. Pentru a asigura disponibilitatea acestor servicii oriunde în ţară, reţeaua Bosch Car Service se află în continuă dezvoltare. În prezent există 80 de Bosch Car Service-uri în România.

Principalele valute BNR - joi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7621
Diferență: 0,0105
Ieri: 4.7616
Azi: 4.2658
Diferență: 0,4853
Ieri: 4.2452
Azi: 5.4436
Diferență: -0,1211
Ieri: 5.4502
Azi: 4.2197
Diferență: 0,2518
Ieri: 4.2091