Bănci și Asigurări

Astra asigura parcul auto al MapN

16.06.2005, 19:34 16

Astra Asigurari a castigat procesul impotriva UM 02574 privind licitatia pentru asigurarea parcului auto al Ministerului Apararii Nationale (MApN), derulata la sfarsitul anului trecut, se arata intr-un comunicat al companiei.

Tribunalul Bucuresti s-a pronuntat, luni, in favoarea companiei Astra, precizand ca la baza acestei rezolutii sta faptul ca "societatea ARDAF s-a abatut de la oferta unica propunand o oferta conditionata si nedeterminata".

Licitatia s-a defasurat pe 20 decembrie 2004, la sediul UM 02574, valoarea contractului fiind de aproape 68 miliarde lei (circa 1,8 mil. euro).

La licitatie au participat sase societati, iar dupa deschiderea dosarelor, comisia a desemnat castigatoare compania Astra.

Decizia a fost confirmata, in data de 21 decembrie 2004, de catre generalul Marin Maciuca, presedintele comisiei de adjudecare si seful din acel moment al Comandamentului de Logistica Intrunit din MApN, printr-o adresa trimisa societatii de asigurare.

Pe 22 decembrie, ARDAF a depus o contestatie in care sustinea ca nu este de acord cu rezultatul licitatiei.

In aceeasi zi, presedintele comisiei a schimbat rezultatul licitatiei, astfel incat ARDAF a devenit castigatorul celor 68 de miliarde de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO