Bănci și Asigurări

BCIT a inaugurat un nou sediu la Cluj

11.09.2000, 00:00 24



Banca Comerciala Ion ?iriac (BCIT) a inaugurat noul sediu pentru sucursala din Cluj Napoca, primul care reflecta noua imagine institutionala introdusa cu cateva luni in urma.

"Obiectivul nostru major este sa devenim o banca privata de prim rang in Romania, care vine in intampinarea cerintelor de servicii financiare ale clientilor.

Planurile noastre pentru viitorul apropiat includ: lansarea serviciilor de "electronic banking" la sfarsitul lunii septembrie, noi facilitati de creditare pentru persoanele fizice si produse standard de creditare pentru IMM-uri" a declarat Anthony van der Heijden, presedintele BCIT.

Banca a incheiat cu succes in luna aprilie, majorarea capitalului social la peste 490 miliarde de lei. A fost adoptata o noua sigla si o noua imagine institutionala.

Banca are o noua echipa de conducere si a implementat o noua structura organizatorica, ce permite mai multa transparenta si eficienta in derularea operatiunilor sale.

Banca Ion ?iriac are in prezent o retea de 50 de ATM si 140 POS, care urmeaza a fi extinsa pana la sfarsitul anului la 80 de ATM si, respectiv 240 POS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO