Bănci și Asigurări

BRD si Rombiz s-au aliat pentru un card de credit

27.09.2005, 18:54 20

BRD isi dezvolta portofoliul de carduri de credit emise impreuna cu retele importante de comercianti, cel mai recent fiind lansat impreuna cu lantul de 130 de magazine de produse electrice, electronice si electrocasnice Rombiz.

In cursul acestui an, banca a inceput sa puna in circulatie carduri cobranded si impreuna cu Carrefour si Praktiker. Pentru cardul BRD-Rombiz dobanda platita este cu atat mai mica cu cat instrumentul de plata este utilizat mai mult: pentru sume mai mari de 2.000 de lei dobanda este de 1,99% pe luna, pentru sume cuprinse intre 800 de lei si 2.000 de lei dobanda este de 2,29%, iar pentru sume mai mici de 800 de lei dobanda de plata este de 2,49% pe luna. Limita maxima de creditare este de 8.000 de lei.

Pentru platile la POS nu se percepe nici un comision, valoarea minima a unei cumparaturi cu cardul BRD-Rombiz fiind de 50 de lei. Rambursarea sumelor cheltuite va putea fi facuta la orice sucursala sau agentie a bancii sau direct din contul curent sau de card deschis la BRD. Taxa de emitere si de administrare a cardului pentru primul an este de 23,9 lei. Posesorii cardului BRD-Rombiz vor putea opta pentru una dintre cele doua modalitati de rambursare disponibile: rambursarea integrala a sumei cheltuite, ceea ce presupune o perioada de gratie de pana la 40 de zile, respectiv in timpul careia nu se plateste dobanda, sau plata unei sume minime lunare, pe parcursul mai multor luni. Pe masura ce sumele utilizate sunt rambursate, acestea sunt din nou disponibile pe card si pot fi folosite pentru noi cumparaturi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO