Bănci și Asigurări

Citibank aduce un polonez şef pe divizia global transaction services

Autor: Razvan Voican

20.04.2011, 23:30 248

Polonezul Sebastian Kucharek, 32 de ani, a preluat din aceastălună funcţia de director general adjunct al Citibank România,responsabil de Departamentul tranzacţii globale (GTS) - unul dintrecele trei segmente mari ale ofertei de corporate şi investmentbanking furnizată de gigantul american pe piaţa locală şi careacoperă şi piaţa din Bulgaria.

GTS livrează produse şi servicii de gestiune a lichidităţilor,de finanţare comercială şi custodie, la nivelul grupului Citifuncţionând o reţea care acoperă peste 100 de pieţe şi care poatedeservi astfel clienţi cu operaţiuni transfrontaliere.
Kucharek are aproape 14 ani de experienţă la Citibank HandlowyPolonia - una dintre cele mai mari bănci poloneze, unde a ocupatdiverse funcţii de front office şi back office în departamentulGTS. Înainte de a veni în România, a fost şef al Departamentuluidezvoltare produse de cash management. El a înlocuit-o pe CristelaGeorgescu, bancher cu aproape 14 ani de experienţă la CitibankRomânia, din care cei mai mulţi ca şef la global transactionservices. Potrivit unor surse bancare, ea a intrat în concediu dematernitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO