Bănci și Asigurări

Citibank Romania da 3,3 mil. euro Sanatatii

05.05.2000, 00:00 16



Citibank Romania a acordat un credit de 3,3 milioane de euro , pe o perioada de 5 ani, Ministerului Sanatatii pentru cumpararea de aparatura medicala de radiologie de la Agfa Gevaert, se arata intr-un comunicat al bancii

"Creditul acordat Ministerului Sanatatii a fost realizat in parteneriat cu Fortis Bank din Belgia, in conditii foarte bune de dobanda, lucru ce demonstreaza imbunatatirea pozitiei externe a Romaniei", a sustinut Sorin aerban, ofiter marketing in departamentul de institutii financiare, Citibank Romania.

Citibank este membra a Citigroup, cea mai mare institutie financiara din lume cu active de aproximativ 700 miliarde de dolari.

Finantarea asigura achizitia de aparatura imagistica pentru radiologie, iar furnizorul este Agfa Gevaert din Belgia. Creditul este garantat de Ministerul Finantelor din Romania si Office National du Ducroire din Belgia, iar destinatari finali ai aparaturii medicale sunt spitale din reteaua Ministerului Sanatatii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO