Bănci și Asigurări

Cum convingem clienţii că cel mai de preţ activ ce trebuie asigurat este chiar propria viaţă? Ce lipseşte actualelor produse de asigurare de viaţă şi cum pot fi ele îmbunătăţite?

Cum convingem clienţii că cel mai de preţ activ ce...

Autor: Anelis Baciu

27.10.2017, 00:05 318

Poliţele de viaţă au fost surpriza plăcută a pieţei locale de de asigurări în prima jumătate a acestui an, primele brute subscrise pe acest segment marcând cea mai mare creştere, respectiv 36%, potrivit datelor agregate de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Ritmul sprinten de creştere a fost posibil ca urmare a faptului că vânzările de asigurări de viaţă de la nivel local sunt foarte mici nu numai în comparaţie cu alte ţări din europene, ci şi în comparaţie cu vânzările de asigurări generale de la nivel local.

În prima jumătate a acestui an companiile de asigurări au vândut poliţe în valoare de un miliard de lei, de aproape patru ori mai puţin decât vânzările de asigurări generale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO