Bănci și Asigurări

Felix Crişan, Netopia Payments: 80% din plăţile pe care le procesăm noi sunt din cele 7-8 cele mai mari oraşe din România

Felix Crişan, Netopia Payments: 80% din plăţile pe...

Autor: Răzvan Botea

11.07.2022, 14:17 256

80% din plăţile pe care le procesează  Netopia Payments sunt din cele 7-8 cele mai mari oraşe din România, a spus, la ZF Bankers 2022, Felix Crişan, care este co-fondator şi CTO la Netopia Payments.

„Pot să zic undeva la 80% din plăţile pe care le procesăm noi vin din cele 7-8 cele mai mari oraşe. Ceea ce înseamnă că rural versus urban, este undeva la 20-80”, a spus el.

ZF organizeză între 11 şi 13 iulie ZF Bankers Summit, eveniment ajuns la a 11-a ediţie în 2022.

Ce a mai spus Felix Crişan la ZF Bankers Summit 2022:

Din prisma unui client persoană juridică, digitalizarea băncilor o evaluez la 5 din 10 sau 6 din 10. La persoane fizice lucrurile sunt mai avansate.

Am fost primul procesator de plată care am oferit semnarea contractului de procesare prin DocuSign. Exact când a venit a venit pandemia a fost un punct bun de a da drumul acestui proiect. Tot atunci, am digitalizat mai multe procese astfel încât din momentul în care te hotărai să ai un magazin online, până în momentul în care poţi efectiv să accepţi plăţi să treacă o oră, două ore.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO