Bănci și Asigurări

Florentina Almăjanu pleacă din luna mai de la conducerea asociaţiei asigurătorilor locali

Florentina Almăjanu, director general al asociaţiei profesionale a asigurătorilor locali

Florentina Almăjanu, director general al asociaţiei profesionale a asigurătorilor locali

Autor: Anelis Baciu

27.01.2017, 00:00 290

Florentina Almăjanu, director general al asociaţiei profesionale a asigurătorilor locali (UNSAR), va pleca din luna mai de la conducerea organizaţiei pe care o conduce de 20 de ani, potrivit informaţiilor din piaţă.

În perioada următoare UNSAR va contracta o firmă de head-hunting care va avea sarcina să găsească un înlocuitor Florentinei Almăjanu, dar şi alte patru persoane ce vor face parte din conducerea executivă a asociaţiei. „În urma discuţiilor cu conducerea UNSAR am luat această decizie comună.

Voi rămâne în continuare aproape de echipă şi îmi voi oferi suportul ori de câte ori va fi nevoie“, a declarat Florentina Almăjanu. UNSAR a fost înfiinţată în urmă cu 22 de ani şi reuneşte 23 de companii de asigurări, care controlează circa 90% din totalul primelor brute subscrise, echivalentul a circa 2 mi-liarde de euro anual.

UNSAR are drept obiectiv apărarea şi reprezentarea intereselor asigurătorilor şi reasigurătorilor din România, participarea la îmbunătăţirea cadrului legislativ în domeniul asigurărilor şi promovarea asigurărilor. Din toamna anului trecut preşedintele UNSAR esre Adrian Marin, CEO al Generali. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO