Bănci și Asigurări

Negriţoiu, şeful ING: Nu l-am concediat pe directorul trezoreriei, ci i-am oferit altă funcţie

Şeful ING: Nu l-am concediat pe directorul trezoreriei, ci i-am oferit altă funcţie

Autor: Alexandra Chelu

09.03.2011, 14:02 68

Postul de director al trezoreriei ING Bank România a fostdesfiinţat ca urmare a reorganizării activităţii, iar banca i-aoferit lui Florin Cîţu o altă funcţie, a declarat miercuridirectorul general al instituţiei de credit, Mişu Negriţoiu.

"Nu l-am demis pe Florin (Cîţu - n.r.). Am o părere foarte bunădespre el ca şi macroeconomist. Este pur şi simplu o problemăinternă a băncii, este o reorganizare. Am reorganizat activitateaîn commercial banking şi am restructurat poziţia pe care o deţineaşi i-am oferit altă poziţie. Poziţia de director de trezorerie nu omai avem, dar cred că aceasta este o problemă între angajat şiangajator, şi nu publică. I-am oferit mai multe posibilităţi,atractive, dar este o opţiune absolut personală", a spusNegriţoiu.

Trezoreria a fost inclusă în segmentul de commercial banking şitoate cele trei departamente din trezorerie sunt conduse de MihaelaBîtu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO