O treime din clienţii Băncii Transilvania - Bancpost cu credite în franci au acceptat conversia

19 iul 2018 Autor: Claudia Medrega

Un procent de 32% dintre clienţii Bancpost au acceptat oferta de conversie a creditelor cu garanţii imobiliare din franci elveţieni (CHF) în euro sau lei, următoarea etapă fiind semnarea documentelor, a transmis Banca Transilvania (BT), care a preluat Bancpost.

Banca Transilvania, a doua cea mai mare bancă locală după active, a lansat la începutul lunii iulie o ofertă de conversie a creditelor în franci elveţieni (CHF) cu garanţii imobiliare pentru clienţii Bancpost care doresc să-şi transforme aceste credite în lei sau euro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.07.2018

 
Cuvinte cheie:
bancpost
, clienti
, credite
, transilvania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide