Bănci și Asigurări

Poliţele de garanţii pe zona de business cu statul şi asigurarea de credit comercial pot acţiona ca o centură de siguranţă pentru cashflow-ul companiilor

Poliţele de garanţii pe zona de business cu statul şi asigurarea de credit comercial pot acţiona ca o centură de siguranţă pentru cashflow-ul companiilor

Victor Şraer, CEO al Otto Broker: Anul 2021 va aduce mărirea interesului din partea clienţilor pentru soluţii de finanţare alternativă, garanţii şi asigurări de creanţe (credit comercial) pentru păstrarea şi protejarea lichidităţii necesare derulării acestor contracte, având în vedere că încă traversăm o perioadă instabilă economic.

Autor: Mircea Nica

24.02.2021, 18:30 109

♦ Victor Şraer, CEO al Otto Broker: Ţinem cont că statul va continua investiţiile, dar şi că pandemia nu a trecut, iar perioada de incertitudine persistă, deşi pare că în 2021 economia şi businessul îşi vor reveni într-un model „V“.

Anul 2021 ar putea aduce o creştere a inte­re­sului pentru garanţiile la contractele de achi­ziţii ale statului, dar şi pentru creditul co­mer­cial, ca soluţie de protejare a cash-flow-ului, consideră Victor Şraer, CEO al Otto Broker.

„Pentru acest an estimez o creştere de interes pentru garanţiile la contractele de achiziţii ale statului, dar şi pentru creditul comercial, ca soluţie de protejare a cash-flow-ului. Ţinem cont că statul va continua investiţiile, dar şi că pandemia nu a trecut, iar perioada de incertitudine persistă, deşi pare că în 2021 economia şi businessul îşi vor reveni într-un model „V“. Pentru toate aces­tea, poliţele de garanţii pe zona de business cu statul şi asigurarea de credit comercial în­tre companii private pot acţiona ca o centură de siguranţă pentru cashflow-ul compa­niilor“, a spus Victor Şraer pentru ZF.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO